podario joj je unuka

Najpoznatiji odvjetnički par i dalje živi ljubavnu idilu, no znate li tko je sin Jadranke Sloković?

17.07.2023 u 15:00

Bionic
Reading

Čuveni odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović zajedno su od 2002. godine. Oboje rijetko govore o svom privatnom životu, no poznato je da savršeno funkcioniraju zajedno na svim poljima, bilo ljubavnom, bilo poslovnom. Jedna od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica iz prvog braka ima sina

Jadranka Sloković razvela se krajem devedesetih od književnika Branislava Glumca (vjenčali su se kad je ona imala 23 godine), a kao trenutke u kojima je bila najsretnija u životu istaknula je rođenje njihovog sina Filipa.

S bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima, a došla ga je podržati u ožujku prošle godine na premijeri predstave 'Zagrepčanka', rađenoj prema njegovom najpoznatijem romanu.

Oca je došao podržati i Filip te je pozirao s njim. Krenuo je majčinim stopama i postao odvjetnik, a krajem 2018. dobio je sina. 'Jedva čekam da nekoga počnem maziti jer je moj sin prevelik da se da maziti. Naravno, nastojat ću biti dobra baka, a s druge strane, nisam odustala od posla, tako da moram raditi neku ravnotežu’, rekla je tada ponosna odvjetnica za IN magazin.

  • +3
Jadranka Sloković Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX