HUGH GRANT

Najpoželjniji neženja stao pred oltar i suprugu odveo na utrku Formule 1

27.05.2018 u 19:50

Bionic
Reading

Nakon što je u četvrtak prvi put stao pred oltar, 57- godišnji glumac Hugh Grant s novopečenom suprugom uživa na medenom mjesecu u Monte Carlu gdje je prisustvovao utrci Formule 1 za Veliku nagradu Monaka

Britanski glumac Hugh Grant i 39-godišnja švedska televizijska producentica Anna Eberstein vjenčali su se u Londonu na intimnoj ceremoniji u društvu bliskih prijatelja i obitelji.

Iako je dugi niz godina dijelio negativno mišljenje o braku, čini se kako je slavni britanski glumac na kraju ipak pokleknuo.

  • +2
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne vjerujem u brak. Tokom života sam vidio vrlo mali broj uspješnih primjera, možda pet, a inače brak smatram receptom za zajedničku patnju', svojedobno je izjavio Grant u intervjuu za magazin People.

  • +5
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

‘Nitko od njegovih prijatelja nikada nije mislio da će doći do tog dana. Uskoro će u mirovinu i napokon je postao obiteljski čovjek’, kazao je jedan od bliskih izvora poznatog glumca koji iza sebe ima bogatu karijeru dugu skoro 40 godina.

Sa svojom dugogodišnjom partnericom Annom Eberstein, Hugh između ostalog iščekuje treće dijete, a dvoje djece ima s bivšom djevojkom, kineskom ljepoticom Tinglan Hong.

  • +4
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia