VESELJE ZA FANOVE

Najpopularnija komedija Eddieja Murphyja uskoro će dobiti nastavak

12.01.2019 u 10:19

Bionic
Reading

'Veselim se što ću uspjeti okupiti sve klasične i voljene likove na kinoplatnu', izjavio je slavni Eddie Murphy nakon što je potvrdio snimanje nastavka kultne komedije 'Coming to America' iz 1988. godine

Gotovo 30 godina prošlo je otkako je glumac Eddie Murphy odigrao ulogu princa Akeema u hvaljenoj komediji 'Coming to America', a sve obožavatelje razveselila je vijest da će američki glumac repirizirati svoju ulogu u novom nastavku filma za koji je angažiran scenarist serije 'Black-ish', Kenya Barris.

Filmska komedija 'Coming to America' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S originalnim redateljem Jonathanom Levineom i scenaristima planovi za snimanje nastavka ove klasične komedije započeli su 2017. godine, no kako se saznaje redateljsku palicu preuzet će Craig Brewer dok stvoreni scenarij trenutno prepravlja scenarist Kenya Barris.

Coming to America - funny arrival scene Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Prema napisima američkog Entertainment Weeklyja, radnja nastavka komedije odvijat će se oko princa Akeema (Eddie Murphy) koji se vraća u Ameriku kako bi pronašao sina, prijestolonasljednika afričke države Zamunda.

Godine 2011. kada su propali planovi o snimanju četvrtog nastavka akcijske komedije 'Policajac s Beverly Hillsa', Murphy je u razgovoru za magazin Rolling Stones izjavio kako je on napravio najviše nastavaka filmova u Hollywoodu te da od njih odustaje do daljnjega.

Paige Butcher i Eddie Murphy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia