jANINE THOMPSON

Najmoćnija frizerka Hollywooda: Sandra Bullock filmsku je suradnju s Bradom Pittom dogovorila upravo preko nje

05.04.2022 u 18:30

Bionic
Reading

Glumica Sandra Bullock i njezin poznati kolega Brad Pitt igraju u novom nastavku filma 'Izgubljeni grad' koji se trenutno prikazuje i u našim kinima. Kako je došlo do ove suradnje otkrila je i pritom nasmijala svojim priznanjem, sama Sandra

Ako ste mislili da najveću ulogu u njihovim poslovnim angažmanima igraju njihovi agenti, varate se. Vodeću riječ ima ni više ni manje nego njihov zajednički frizer. Sandra Bullock pohvalila se u novom intervjuu da je posljednje dvije filmske suradnje s Bradom Pittom ispregovarala preko frizerke Janine Thompson.

Thomson već godinama brine o izgledu Brada Pitta ali i Sandre Bullock te vodi računa o njihovim frizurama za sve vodeće prigode u Hollywoodu. S njom su oboje razvili prijateljski odnos pun povjerenja, a koji je rezultirao nekim od najnovijih filmskih projekata.

Naime, Bullock je u intervjuu otkrila: ‘Janine Thomson već se desetljećima brine o mojoj kosi, a vjeran klijent joj je i Brad. Jednom prilikom zamolila me da kontaktiram Pitta jer treba od mene uslugu. Pristala sam biti u njegovu filmu ‘Bullet train’. Zauzvrat sam tražila frizerku da nagovori Brada da sudjeluje u mom filmu ‘Izgubljeni grad’.

  • +4
Sandra Bullock 'The lost city' Izvor: Profimedia / Autor: Paramount Pictures / Planet / Profimedia

Dodala je potom: ‘Ne biste vjerovali ali sve je zapravo bilo u rukama frizerke. Ima veliku moć u Hollywoodu’.

Sandrin novi nastavak filma ‘Izgubljeni grad’ trenutno igra u kinima, a u ovoj akcijskoj komediji između ostalog vodeće uloge imaju Channing Tatum, Daniel Radcliffe i Brad Pitt.

To je akcijska komedija o potrazi za izgubljenim gradom i blagom koje je u njemu sakriveno. Spisateljica ljubića Loretta (Bullock) mora održati turneju svojeg posljednjeg romana, iako mrzi izlaziti iz kuće. Na turneji će ju prati model s njezinih naslovnica Alan (Tatum) koji je čini se slavniji od samih romana, a Loretta ga smatra jednako ili manje pametnim od lutke na napuhavanje. Ali kada ju otme multimilijarder i egomanijak Abigail (Radcliffe), Alan odluči zadiviti Lorettu tako da ju pronađe i spasi. Kako očito treba pomoć, angažira super-specijalca koji uz svoje vještine izgleda i kao Brad Pitt. A glumi ga… Brad Pitt.