STIGLA JE BEBA

Najljepši poklon uoči Eura: Andrej i Mia Kramarić dobili drugo dijete, znamo i ime

20.05.2024 u 13:54

Bionic
Reading

Nakon sinčića Viktora, Andrej i Mia Kramarić, kako doznaje tportal, danas su dobili i drugo dijete, pa je njihova mala obitelj postala bogatija za još jednog člana. Mia je u Zagrebu rodila djevojčicu, a porodu je prisustvovao i nogometaš

Da je lijepa supruga Andreja Kramarića trudna i da treba roditi njihovo drugo dijete doznalo se prije samo tjedan dana. Tada je nogometaš objavio fotografiju na kojoj Mia pozira sa njihovim sinčićem Viktorom, a iako nije nigdje istaknuo da im stiže prinova, poveći trudnički trbuh Mije Kramarić govorio je više od riječi.

Kako doznaje tportal, Andrej Kramarić danas je bio u jednom zagrebačkom rodilištu uz suprugu Miju u trenutku kada je ona na svijet donijela njihovo drugo dijete, pa je njihova mala, tročlana obitelj postala bogatija za još jednog člana - djevojčicu kojoj su dali ime - Eva. Upravo u vrijeme kada je Mia rađala, Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Euro.

Podsjetimo, bračni par se upoznao u zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča počela 2017., godinu dana nakon Kramarićevog transfera u Hoffenheim.

U ZAGREBU

[FOTO] Ljubav su potvrdili i pred Bogom: U crkvi u Remetama vjenčali se Mia i Andrej Kramarić, a krstili su i sina

Pogledaj galeriju

'Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', ispričao je svojedobno Andrej Kramarić.

Kako je Mia u to vrijeme studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala preselila se u Heidelberg gdje su pronašli i zajednički dom.

U ožujku 2021. vjenčali su se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a iste godine krajem kolovoza na svijet je stiglo njihovo prvo dijete.