THYLANE BLONDEAU

Nekadašnja najljepša djevojčica svijeta je odrasla i nećete vjerovati koga ljubi

20.08.2019 u 16:46

Bionic
Reading

Thylane Blondeau, najljepša djevojčica na svijetu, koja se proslavila prije desetak godina reklamnim kampanjama, danas je odrasla, a medijima je i dalje jako zanimljiva. Paparazzi su je snimili kako uživa s dečkom na Karibima

Lijepa Thylane Blondeau, koja je 2007. proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, izrasla je u prekrasnu djevojku za koju se otimaju modne kuće i poznati kozmetički brendovi. Uz to prošle je godine osvojila laskavu titulu najljepšeg lica svijeta.

Njezin je život od malih nogu drugačiji, dinamičniji i obilježen raznim snimanjima diljem svijeta.

Danas 18-godišnja Francuskinja također izgleda nevjerojatno i niže poslovne uspjehe, ali sama kreira svoj raspored, pa je u svemu pronašla vremena za ljubav. Kao i većina njezinih vršnjaka, trenutno prolazi slatku tinejdžersku ljubav. Thylane s novim dečkom koji je do sada bio nepoznat javnosti uživa na odmoru na Karibima.

  • +3
Thylane Blondeau s dečkom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID

Njegovo ime je Milane Meritte i u vezi su od siječnja ove godine. Sudeći po najnovijim paparazzi fotografijama s plaže par ne može biti sretniji. Zaigrani i zaljubljeni uživali su na pješčanoj plaži, a poglede okupljenih posebno je privlačila zgodna brineta koja izgleda nevjerojatno dobro.