THYLANE BLONDEAU

Najljepša djevojčica na svijetu magnet je za poglede u vječnom modnom klasiku

19.02.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Prelijepa Francuskinja Thylane Blondeau koja je nedavno proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, pojavila se na događanju pod nazivom Fabulous Fund Fair u sklopu londonskog Tjedna mode gdje je plijenila poglede u minimalističkoj kombinaciji s kojom nikad ne možete pogriješiti

Mlada ljepotica titulu najljepše djevojčice ponijela je 2007. a od tad se vrtoglavo uspinje u svijetu mode.

Kćer francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i TV prezenterice Veronike Loubry, sa samo je četiri godine nosila reviju Jean-Paul Gaultiera, a iza sebe ima modne kampanje i za poznata modna imena poput Jean-Paula Gaultiera, Dolce & Gabbane, Chanela, Ralpha Laurena i Lacostea.

  • +5
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlađahna Francuskinja nedavno je ponovno ponijela titulu najljepše djevojke na svijetu prema tradicionalnom izboru TC Candlera za 2018., a na londonskom se Tjednu mode pojavila u minimalističkom stajlingu koji je vječiti modni klasik.

Thylane je nosila malu crnu haljinu s voluminoznim rukavima u kombinaciji s trendi bež sandalama s tankim remenčićima ukrašenim sitnim kamenčićima, a svijetlosmeđu je kosu prošaranu mednim pramenovima stilizirala u blagim uvojcima.

  • +8
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prozračan make up i diskretan nakit naglasili su prirodnu ljepotu ove 17-godišnjakinje koja je modni svijet osvojila još kao djevojčica.

Prelijepa brineta, brend ambasadorica L'Oréala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerice Lolite Lempicke ne miruje pa je u rujnu prošle godine lansirala vlastitu modnu kolekciju pod nazivom Heaven May.

  • +9
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim toga, Thylane se pojavila i u kampanji Dolce & Gabbana's za proljeće 2017. u društvu Zendaye, Lucky Blue Smitha, i Presleyja Gerbera, sina supermodela Cindy Crawford.

Uz mnoštvo angažmana Thylane se može pohvaliti i sa tri milijuna fanova na Instagramu, koji se nazivaju thylanersima.