BISTE LI JE PREPOZNALI?

Nad sudbinom Marisol mnogi su plakali, a evo kako danas izgleda 'cvjećarica s ožiljkom na licu'

27.02.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Meksička glumica Erika Buenfil sredinom devedesetih godina vinula se u zvijezde zahvaljujući naslovnoj ulozi u telenoveli Marisol, a glavna uloga u njoj približila ju je i našoj publici koja je iz dana u dan pratila njezine dogodovštine. Tada su joj bile 32 godine, a danas ih ima 56 te se i dalje bavi glumom

'Marisol' je bila jedna od omiljenih meksičkih sapunica koja je mnoge prikovala uz male ekrane. Zbog nesretne sudbine cvjećarice s ožiljkom na licu mnogi su plakali.

Nakon snimanja 'Marisol' pojavila se u još nekoliko većih uloga u telenovelama, ali se ipak više posvetila kazalištu i privatnom životu. S bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom dobila je sina Nicolasa de Jesusa, od milja zvanog Nico. Ernesto ju je ostavio dok je bila trudna i nikada nije upoznao sina. Erika je do 2008. krila tko je otac njenog sina, ali su meksički mediji to saznali i objavili.

View this post on Instagram

Con mi Nic

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Iza sebe ima i glazbenu karijeru te je objavila tri albuma. I dalje se bavi glumom, pojavila se tako u seriji 'Divlja mačka', a prije nekoliko je godina dobila i nagradu za najbolju glumicu za ulogu u seriji 'Prave ljubavi', koja se prikazivala na kanalu Doma TV. Ipak, glumičino lice se promijenilo od popularne serije. Vrlo je aktivna i na društvenim mrežama, a naročito voli selfije.

View this post on Instagram

Pink Day

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Erika Buenfil Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia