ROBERT ŽMIRE

Na Šimu gledam kao na pripravnika koji me nadmašio

17.06.2011 u 09:25

Bionic
Reading

Nakon ispadanja iz šoua, Robert Žmire za Agenciju VLM komentira svoje pogreške koje su ga koštale velikog finala i ističe favorita za pobjedu

'Obožavam jesti kolače, a pao sam na torti! Bila je kompleksna, razlila se želatina i pao sam', rekao je Robert Predrag Žmire za Agenciju VLM.
Iako je ispao na pomalo nesretan način, u njemu nema negativnih dojmova. Od poluprofesionalnog kuhara, govori, zahvaljujući šouu izgradio se u 'onog pravog'. Zato mu je i žao što je torta bila odlučujuća.

Sada palčeve čvrsto drži Šimi i volio bi da mlađi kolega iz šoua bude masterchef! 'Jako je draga osoba i sretan sam da je došao tako daleko. Doživio sam ga kao pripravnika kojeg obučavate, a onda vas on nadmaši', kaže Robert.

Šou će, kaže, pamtiti po druženju s Vedranom i njegovom kćeri Dorianom koja ih je često posjećivala. 'Puno smo pričali, malena je jako otvorena i simpatična. Njezin sam najveći fan! A s Vedranom sam se lako sprijateljio jer smo vršnjaci, zanimaju nas iste stvari', smije se Robert.

Istodobno je iz daleke Nizozemske gotovo svaki dan nazivala njegova petogodišnja kći Mila i stalno ispitivala: 'Tata, još si u Zagrebu? Još si u šouu? Ma ti si moj masterchef!'