'Skriveno u raju

Na RTL-u kreće nova slovenska hit-serija

11.05.2024 u 22:46

Bionic
Reading

Na RTL-u s emitiranjem kreće 'Skriveno u raju', slovenska hit-serija koja donosi dašak ljeta, života u kampu i slatkih ljetnih romansi, ali i brojne drame i intrige. Nova epizoda dostupna je 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo

Ova serija za sve generacije snimana dijelom u Ljubljani, a dijelom u Novigradu, koji je poslužio kao predivna kulisa za kamp Paradiso u koji na odmor stižu protagonisti, zanimljiva priča i sjajna glumačka ekipa ubrzo su osvojili srca slovenskih gledatelja, stoji u najavi.

Osim popularnih slovenskih glumaca, kao što su Zala Đurić – kći Branka Đurića Đure, Gaja Filač, Matej Zemljić, Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Blaž Valič, Mei Rabič, Vesna Pernarčič, svoje mjesto u seriji našla su i trojica hrvatskih glumaca.

Alen Šalinović, član ansambla zagrebačkog HNK i poznato lice domaćih dramskih serija, utjelovio je Hrvoja Hrvatina, vlasnika istarskog kampa Paradiso u koji stižu protagonisti serije. Uz njega, tu je i mladi perspektivni Makaranin Matino Antunović, koji igra njegova nećaka Dinu, glavnog zavodnika u kampu. U seriji glumi i poznati hrvatski televizijski, filmski i kazališni glumac Aleksandar Cvjetković, u ulozi bogatog hrvatskog biznismena i investitora Damira Šarića.

Sada ova priča o ljetnoj romansi u istarskom kampu, ali i tajnama njegovih gostiju stiže u Lijepu Našu, a već prvu epizodu, koja donosi brojna uzbuđenja, gledatelji mogu pratiti već večeras od 20.15 sati na RTL-u.

Proslavljeni ljubljanski kirurg Edvard Steiner (Aleš Valič) i njegov unuk Mark (Matej Zemljič) sigurni su da će imati nezaboravno ljeto te zajedno stižu u kamp Paradiso, gdje ih čeka vlasnik Hrvoje (Alen Šalinović). Edvarda uz kamp vežu brojne uspomene te želi da sve to doživi i njegov unuk. Markova majke brine o poslovanju obiteljske klinike U Ljubljani, no tamošnja medicinska mafija, koja želi privatizirati slovensko zdravstvo, pravi joj brojne probleme i hitno joj treba očeva podrška. Kamp je pun različitih gostiju, a među njima je i obitelj Kovač, na čelu koje je brbljava i vrlo poduzetna mama Meri...

Tijekom prve šetnje u kampu Mark slučajno upoznaje Laru (Gaja Filač), simpatičnu aktivisticu i biologinju koja mu se nakon susreta ne prestaje motati po glavi. No put do Larina srca moglo bi biti teško naći – prati je strašna obiteljska tragedija koja joj je zauvijek promijenila život, a u kampu s njom ljeto provodi i njezin atraktivni dečko, instruktor ronjenja Dino (Matino Antunović)...

U idiličnom kampu Paradiso planut će prve romantične iskre, no tajne godinama skrivene u morskim dubinama prije ili kasnije isplivat će na površinu. Hoće li ljubav moći nadvladati sve izazove i prepreke?

Ogromnu popularnost serije u susjednoj Sloveniji potvrđuje i vojska fanova koja se prije nekoliko dana družila s glumcima u slovenskom glavnom gradu. Autograme i fotografije s omiljenim glumcima željeli su i unuci i bake, a riječi uvodne pjesme 'Anđeo i vrag' koju pjeva Hrvatima poznata zvijezda Luka Basi znaju baš svi!

'Stvarno sam se iznenadila, nisam očekivala toliko ljudi!', kaže Zala Đurić, koja se nada da će seriju ubrzo zavoljeti i hrvatski gledatelji, a posebno joj se svidjelo što je set bio upravo na hrvatskoj obali koju obožava.

'Malo mi je šokantno, nisam to još doživio! Čuo sam neke reakcije kolega kako kotira serija, ali prvi put sam sad bio na terenu i uvjerio se!', opisuje susret s brojnim fanovima i naš talentirani glumac Matino Antunović.

sve osim nogometa

Učitavanje...