mali šarmer

Na koga vama sliči? Maja Šuput napravila usporedbu fotografija svog tate Borisa i malog Blooma

24.08.2021 u 09:24

Bionic
Reading

Već prije rođenja bio je prava zvijezda, a tako je i sada, jer kad god se negdje pojavi sa svojim roditeljima, neodoljivi plavooki dječak privlači veliku pažnju. Ono što očito intrigira mnoge otkad ga je predstavila svijetu to je na koga mališan sliči - oca ili majku

Maja Šuput je zadnjom objavom odlučila otkloniti sve sumnje – Bloom sliči na svog djeda, Majinog oca Borisa. Nema onog tko se nije složio s tom konstatacijom, a slažu se i Karmela Vukov Colić, Iva Radić i Snježana Mehun.

'Šarmer od rođenja. I dok se mi doma pitamo na koga je Bloom, najsretnija sam kad mi kažete da je isti moj tata. Da su se samo ta dva šarmera imala priliku upoznati, gdje bi im bio kraj. Moj tata pucao bi od ponosa...', poručila je pjevačica.

Podsjetimo, legendarni glazbeni menadžer, Majin tata, preminuo je nakon dugogodišnje teške bolesti 2018. godine. Tijekom bogate karijere Šuput je bio iza brojnih estradnih priča, a među imena s kojima je surađivao ubrajaju se Mišo Kovač, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Danijel Popović te Velina i Minea. Kad je Maja odlučila zaploviti glazbenim vodama, otac joj je u početku bio menadžer i producent.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Uz majku Danicu, bio joj je najveća podrška, a najbolje savjete dobila je upravo od njega. Naime svojedobno joj je rekao da 'nikad ne smije odbijati posao, već raditi kad god je prilika'. Njegovih savjeta Maja se drži cijelu karijeru.