OTVORILA DUŠU

Muči me što sam uništila brak, zaribala sam u startu

28.05.2011 u 08:57

Bionic
Reading

Obavljeno je i kraljevsko vjenčanje u BB kući. Nirmal se potpuno uživio u ulogu mladoženje, a Soraja se osjeća lijepo uoči improviziranog obreda. Nemeša i Marijanu ponijela je atmosfera i sve su sigurniji u svoju ljubav, iako je Marijana samo dan ranije u ispovjedaonici Big Brotheru otvorila dušu i rekla da zna da je uništila brak te da joj je sva pomoć potrebna

U ispovjedaonici Antonija je pomogla Soraji da obuče vjenčanicu, a nakon toga otišla u spavaću sobu i spremila Nirmala. Soraja ne može vjerovati da će morati sat vremena sjediti s Nirmalom u kočiji, ali ako mora, izdržat će, pa i mahati zamišljenoj masi ljudi.

Nakon obreda vjenčanja princ Nirmal je zaplesao svoj prvi ples sa Sorajom, a pridružili su im se golupčići Marijana i Nemeš koji su potpuno opijeni. Ljubili su se i grlili, a nakon čina vjenčanja u BB kući još su sigurniji u svoju ljubav.

Preokret je to, pogotovo nakon Marijaninog rezimea svega u kući koji je ispričala u ispovjedaonici. Velikom bratu je rekla da ponekad pomisli da sve može sama, ali više ne čeka ono što je ostavila. Otkrila je također da ne može biti opuštena jer je 'zaribala' u startu.

Marijana o svojoj krizi