OSTAO BEZ PSA

Može li tužnije: Na godišnjicu očeve smrti Russell Crowe ponovno je u suzama

31.03.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Na svom službenom Twitter profilu slavni australski glumac Russell Crowe s obožavateljima je podijelio tužnu vijest da je ostao bez svog voljenog četveronožnog prijatelja Louisa

Minijaturni crno-bijeli psić, star tek 16 mjeseci, koji je u obitelji australskog glumca bio voljen i pažen, izgubio je svoj život pod kotačima automobila. Tužnu vijest da je njegov voljeni Louis izdahnuo na njegovim rukama, otkrio je sam Russell Crowe na svom službenom Twitteru.

Uz fotografiju voljenog psa, Crowe je napisao: 'Ovo je Louis the Papillion. 16 mjeseci star. Sitan, drzak, hrabar. Osvojio je moje srce. Nažalost danas, na drugu godišnjicu smrti mog oca, Louisa je usmrtio kamion. Pokušali smo ga spasiti i odvesti kod veterinara, no umro je na mojim rukama dok sam mu govorio koliko smo ga voljeli.'

Zvijezda filma 'Gladijator', koji je inače poznat kao veliki obožavatelj životinja, prije godinu dana je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj on i Louis poziraju u identičnim Ralph Lauren polo majicama.

  • +5
Russell Crowe Izvor: Profimedia / Autor: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

Za Russella Crowa sve je teže i iz razloga što je upravo na taj dan, prije dvije godine, izgubio oca Johna Alexandera Crowea, koji je preminuo u 85. godini života.

Malenog Louisa Crowe je nabavio u vezi s 27 godina mlađom bivšom glumicom Britney Theriot. Prije nje, od 2003. do 2012. glumac je bio u braku s Danielle Spencer, s kojom ima dvojicu sinova - Charlesa (19) i Tennysona (16).