U VATIKANU

Za njega pravila ne postoje: Russell Crowe fotografirao po Sikstinskoj kapeli iako je to strogo zabranjeno

20.07.2022 u 14:27

Bionic
Reading

Turisti, koji stignu u 'vječni grad' i posjete Vatikan, dobro su upoznati s davno utvrđenim pravilima da je u Sikstinskoj kapeli zabranjeno fotografiranje. I dok se većina tog pridržava, ima i onih koji, kao i obično, krše sva pravila, a među njih spada i slavni holivudski glumac

Korisnici Twittera nisu bili niti najmanje impresionirani posljednjom objavom Russella Crowea. Dapače, osudili su njegov potez da napravi niz fotografija unutar Sikstinske kapele, iako je to strogo zabranjeno.

58-godišnji holivudski glumac ovih dana boravi s obitelji u Rimu te je između ostalog razgledao i Vatikan, gdje su za njega napravili i privatnu turu po muzeju i Sikstinskoj kapeli.

Crowe se prvo pohvalio kako je to bila velika privilegija što je mogao bez ostalih turista razgledati Vatikanske muzeje i proći istim putem kojim su prije više od 20 godina prošli i njegovi roditelji. Ekipa je imala prilike zaviriti i u prostorije i na balkone s pogledom na Rim, na koje tek rijetki imaju pristup, a onda se pohvalio i fotografijama snimljenim u Sikstinskoj kapeli.

POPUT TURISTA

Hoće li stići i do nas? Unatoč visokim temperaturama, u Rimu sa svojom obitelji uživa Russell Crowe, ali i Jessica Alba

Pogledaj galeriju

Odmah su krenuli komentari kako je to zabranjeno, ali i da je očito dopušteno samo slavnim facama da iste snime. Isto je napravio prije dva mjeseca i Jason Momoa, koji se nakon toga ispričao javnosti.