NIŠTA OD NAGRADE

Može li luđe od ovog? Lady Gagu tuži žena koja je sudjelovala u otmici njezinih pasa

26.02.2023 u 22:30

Bionic
Reading

Suučesnica u otmici pasa Lady Gage, odlučila je tužiti slavnu pjevačicu jer obećano nije ispunila

Jedna od pet osoba koje su uhićene pod optužbom da su otele njezina dva psa i pucala u šetača, kako bi ostvarili svoj cilj, odlučio je tužiti Lady Gagu i to iz jednostavnog razloga - jer unatoč tome što su vratili pse, ona im nije platila nagradu od pola milijuna dolara.

Ovo zaista zvuči suludo, no tužba je podnesena Višem sudu okruga Los Angeles i u njoj stoji kako Jennifer McBride - žena koja je vratila Gagine pse Kojija i Gustava - tuži 36-godišnju dobitnicu 13 Grammy nagrada jer nije održala svoju riječ.

Njezin odvjetnik u sudskoj se tužbi poziva na to da je time Lady Gaga počinila kršenje ugovora, prijevaru lažnim obećanjem i prijevaru lažnim prestavljanjem. Naime, oni tvrde da je ponuda pjevačice napravljena s namjerom da se prevari i navedu ljudi da lociraju i vrate buldoge Lady Gage.

Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Jennifer McBride, koja je bila jedna od petero uhićenih za zločin počinjen u travnju 2021., u to je vrijeme bila u vezi sa suučesnikom Haroldom Whiteom, koji je pak otac Jaylina Whitea, koji je sudjelovao u pljački i pucnjavi s Jamesom Jacksonom i Lafayette Whaley.

Jackson, koji je ustrijelio Gaginog šetača pasa Ryana Fischera, u prosincu je osuđen na 21 godinu zatvora. Zbog činjenice da je priznao pokušaj ubojstva, tužitelji su odbacili neke manje optužbe.