njezina najljepša uloga

Može li biti slađe: Nataša Janjić Medančić još jednom rastopila srca fanova novom fotografijom sa sinčićem Tonijem

21.09.2020 u 11:09

Bionic
Reading

Glumica i dalje vrijeme provodi u Istri jer njezin suprug Nenad Medančić koristi godišnji odmor, a svakodnevno ne propušta pokazati kako joj izgledaju dani. Njezine pratitelje uvijek najviše raznježe fotografije s djecom koje Nataša Janjić Medančić nesebično dijeli s njima

Od kad je dobila drugo dijete, objave Nataše Janjić Medančić na društvenim mrežama uglavnom su, razumljivo, vezane uz objave vezane uz njezinu kćer i sina. U najnovijoj je pokazala još jednu 'crticu' iz svog života vezanu uz sinčića Tonija.

'Mama se panično boji pauka, ali kad njega vesele, što nam preostaje, nego tražiti ih i praviti se da smo silno oduševljeni', opisala je fotografiju na kojoj dječačić iz maminog naručja gleda u cvijet.

U posljednje vrijeme glumica osim s obitelji najčešće uživa u društvu 35-godišnje kolegice Lane Gojak Bajt. Upoznale su se davnih dana na Akademiji dramske umjetnosti kao studentice, a intenzivnije se druže, nedavno je otkrila Lana, od kad su im supruzi Siniša i Nenad preuzeli inicijativu.

Kućna druženja u četvero su im najdraža kada zajednički kuhaju ili naručuju hranu pa uz gastronomske i enološke delicije uživaju u međusobnom društvu. Zagrebačka glumica, koju publika najviše pamti iz serije 'Ne daj se, Nina', hrvatske verzije 'Ružne Betty', za Natašu Janjić je izjavila da je smiješna, zabavna i topla osoba te da ne može zamisliti nesuglasicu s njom.