SEZONA GLAMURA I BLJEŠTAVILA

Moniku Kravić rijetko vidimo u javnosti: Procurile njezine fotografije iz zadnjeg izlaska

19.12.2023 u 14:34

Bionic
Reading

Vrijeme je druženja, blagovanja, darivanja, proslava i uživanja. Nekadašnja voditeljica, danas scenografkinja, realizatorica te kreativna videoproducenticom na radiju narodni te narodnom TV-u, ovih dana se tradicionalno zabavljala s prijateljicama na rođendanskoj partyju jedne od njih. Djelić atmosfere je svima pokazala Mirna Maras Batinić

Mirna Maras Batinić objavila je na Instagramu više prizora s njoj dragim prijateljicama, među kojima su bile i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec te Monika Kravić koju se rijetko može vidjeti u javnosti.

Veliko žensko društvo zabavljalo se u zagrebačkom hotelu, a vesele dame su zablistale u zanimljivim modnim kombinacijama i rado pozirale za fotografije za uspomenu. Moniku se može vidjeti u svijetlo ružičastoj košulji i crnim trapericama, a svoju je kovrčavu kosu, koja joj je zaštitni znak, za ovu priliku svezala u rep.

Podsjetimo, nakon razvoda od prvog supruga Marija Mamića (s kojim ima i još dvojicu sinova, Josipa i Jakova), Monika je diplomirala novinarstvo, a potom i dizajn interijera čime se, uz rad na televiziji, bavi zadnjih pet godina. Početkom svibnja 2021. udala za odvjetnika Frana Olujića nakon dvogodišnje veze te su skupa dobili sina Ivana.

  • +3
Monika Kravić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX