SASVIM ISKRENA

Moneypenny otkrila tko bi trebao postati novi James Bond nakon Daniela Craiga

28.09.2021 u 18:28

Bionic
Reading

U povijest filmske franšize o britanskom tajnom agentu ušla je kao prva tamnoputa glumica koja je utjelovila lik Moneypenny, a hvaljena britanska glumica u svom posljednjem intervjuu otkrila je koga želi vidjeti u ulozi Jamesa Bonda kada Craig ode u zasluženu mirovinu

Posljednjih dana ne prestaju spekulacije o tome kojem će glumcu pripasti čast utjeloviti britanskog tajnog agenta 007 nakon Daniela Craiga, a u pokrenutu raspravu uključila se i Naomie Harris.

Britanska glumica u svom posljednjem intervjuu otkrila je kako je za nju idealan Bondov kandidat glumac Tom Hardy iako s njim do sada nikada nije imala priliku surađivati.

  • +2
Tom Hardy Izvor: Profimedia / Autor: Warner Bros Co / Everett / Profimedia

Prema njezinom mišljenju, 44- godišnji glumac bio bi idealan tajni agent, no vjeruje kako će Craiga nasljediti netko potpuno neočekivan.

'Uvjerena sam kako će novi Bond biti potpuno nepoznat glumac široj javnosti, no ako se mene pita, Tom Hardy bio bi moj izbor', za britanski kanal ITV izjavila je Harris.

Rege-Jean Page, zvijezda Netflixove serije 'Bridgerton', trenutno najbolje kotira na britanskim kladionicama , dok se Hardy nalazi na visokom drugom mjestu.

  • +3
Rege-Jean Page Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia