Big Brother je stanarima priuštio tulum za pamćenje. Kako ga je Rina već tjednima molila za štangu i oskudne krpice, odlučio joj je ispuniti želju, a time je uveselio i druge stanare.

Uz Rinu, najoduševljenija je bila Elizabeta: 'Kako mije jučer bilo divno! Big Brother mi je dao baš lijep kostim. Nikadnisam bila u takvom kostimu, a još sam se i fino isplesala s Ivanom L.'

Iako se famozni kostim sastojao od samostojećih čarapa i korzeta, Beta je izjavila da ljubav i seksipil dolaze iznutra, a ne preko čipkastih čarapa, aludirajući na Rininu pomamu za takvima. Ipak, Beta 'nije ovo tijelo'.

Iako je izjavila da joj je bilo ludo, većinu je večeri provela gnjaveći Ivana L. na kauču. Možda Elizabeta smatra da je Ivan L.njoj ravan po nekakvoj duhovnoj starosti, no da je dečko ipak željanakcije, potvrdio je danas izjavom da želi na drum and bass party.

Elizabeta nikako da shvati da je on samo previše pristojanda je direktno odbije, pa zbog nelagode cijeli tulum provede slušajućinjene prijedloge i odbijajući je okolnim putem.

U današnjem razgovoru s Rinom, Beti je izjavila da bi mogla i umrijeti, jer sa sobom će ponijeti svu ovu radost i emocije koje je preplavljuju. Kad je Rina htjela nešto reći, Beti ju je prekinula riječima: 'Molim te, samo mi o seksu pričaj!'