PRIZOR ZA POVIJEST

Moćna fotografija: Elegantna Olena Zelenska u biranom društvu

06.05.2023 u 09:27

  • +2

Olena Zelenska

Izvor: Profimedia / Autor: Kensington Palace / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Olena Zelenska stigla je na krunidbu u društvu ukrajinskog premijera, a prva dama pozirala je na prijemu u Buckinghamskoj palači, održanom uoči krunidbe, s Jill Biden i Kate Middleton

Ukrajinska prva dama, odjevena u elegantnu crnu haljinu ukrašenu tek zlatnim brošem, družila se sa političarima i pripadnicima svjetskih kraljevskim obitelji na prijemu, koji se uoči krunidbe, održao u Buckinghamskoj palači.

Razgovarala je s britanskim kraljem, ali i pozirala za moćnu fotografiju u društvu američke prve dame i Kate Middleton. Olena Zelenska i Jill Biden predstavljale su svoje supružnike koji nisu stigli na krunidbu, američka prva dama stigla je u London u društvu unuke Finnegan Biden, dok je ukrajinska stigla s premijerom Denisom Šmihalom.

Ranije tijekom dana prvu damu SAD-a dočekala je u Downing Streetu Akshata Murty, supruga premijera Rishija Sunaka.

  • +5
Jill Biden i Akshata Murthy Izvor: Profimedia / Autor: OLI SCARFF / AVALON / IMAGEPLOTTER / AVALON / JUSTIN NG / AVALON / PROFIMEDIA

Za prijem u palači Kate Middleton odjenula je elegantnu haljinu londonskog brenda Self-Portrait u kraljevski plavoj boji, ukrašenoj kristalima, a uz koju je nosila naušnice kraljice majke sa safirom i dijamantnim resama.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: JACOB KING/WPA POOL / SHUTTERSTOCK EDITORIAL /

kraljevska krema

Pogledajte tko je sve pozvan u Buckinghamsku palaču uoči krunidbe

Pogledaj galeriju