ZABAVA SAMO ZA NJIH

Mladi roditelji u izlasku: Princeza Beatrice i njezin zgodni suprug u vrlo opuštenim izdanjima

27.06.2022 u 14:33

Bionic
Reading

Britanska princeza Beatrice i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi snimljeni su na glazbenom festivalu u Glastonburyju u opuštenim izdanjima

Iako nisu uvijek toliko uniformirani kao ostatak kraljevske obitelji, britanska princeza Beatrice i njezin suprug, Talijan Edoardo Mapelli Mozzi vrlo često u javnosti se mogu vidjeti u otmjenim izdanjima. Zato je festival u Glastonburyju bio prava prilika da nam pokažu svoju opušteniju stranu.

Unuka kraljice Elizabete uskočila je u preslatku traper haljinicu s povezom u struku, neizostavne bijele tenisice i ogrnula se crnom jaknicom. Njezin je suprug Edo, inače arhitekt po struci, pokazao da sjajno nosi casual stil.

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par je uživao u glazbenim nastupima, dobroj hrani i piću te opuštenom druženju, a ova prilika poslužila im je kao sjajan odmor od roditeljskih briga. Naime, par ima devetomjesečnu bebicu Siennu.

Samo dan ranije, princeza je snimljena u sjajnom stajlingu. Tog puta nosila je Zimmermann haljinicu. I ona obožava brend koji je ove sezone dosegao vrhunac svoje popularnosti.