CYNTHIA NIXON

Miranda iz 'Seksa i grada' svojoj supruzi je na poseban način čestitala 10 godina braka

29.05.2022 u 17:51

Bionic
Reading

Glumica Cynthia Nixon koju milijuni gledatelja znaju po ulozi crvenokose odvjetnice Mirande Hobbes iz serije 'Seks i grad', ovih dana obilježava desetu godišnjicu braka sa svojom životnom partnericom Christine Marinoni

Samozatajna glumica koju smo mogli vidjeti i u nastavku 'SATC', seriji 'I tek tako...', svoj privatni život uspješno drži podalje od javnosti, pa je se rijetko može vidjeti u društvu Christine s kojom je proslavila 10 godina braka.

Sad je na Instagramu objavila fotografiju s vjenčanja na kojoj je Miranda nosila elegantnu haljinu u svijetlozelenoj nijansi s potpisom Caroline Herrere, dok se njezina partnerica modno uskladila u tamnom odijelu sa svijetlozelenim detaljima.

'Deset godina, 27. svibnja 2012.', napisala je glumica pored objave, a vrlo brzo obožavatelji su se pridružili brojnim čestitkama.

PREMIJERA 9. PROSINCA

Pogledajte nove fotografije iz serije 'I tek tako...', novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'

Pogledaj galeriju

'Sretna godišnjica prelijepom paru', 'Najljepše vjenčanje', glasili su neki od komentara.

Cynthia i Christine su u braku od 2012. godine i imaju sina Maxa. Inače, Christine je aktivistica koja se bori za prava LGBTQ zajednice. Iz prijašnje veze s profesorom engleskog Dannyjem Mozesom, ima kćer Samanthu i sina Charlesa.

Inače, Cynthiju možemo vidjeti i u hvaljenoj seriji 'The Gilded Age' u ulozi Ade Brook.