Stella Maris

Mlada multitalentirana glazbenica Vimoksha pridružuje se moćnom lineupu Sea Star Festivala

15.05.2024 u 11:53

Bionic
Reading

Vimoksha se pridružuje veličanstvenom lineupu Sea Star Festivala! Mlada glazbenica čija je karijera eksplodirala u 2023. godini viralnim hitom 'Nazovi nekog osim dilera' stiže u magičnu lagunu Stella Maris

Vimoksha će nastupiti uz velika svjetska i regionalna imena kao što su eurovizijski heroj Baby Lasagna, Ofenbach, John Newman (Hybrid DJ set), ARTBAT, Victoria, Hot Since 82, Deborah De Luca, Ian Asher, INIKO i talijanska favoritkinja Angelina Mango te regionalne senzacije Joker Out, Buč Kesidi, Grše, Kuku$, Senidah, Devito i mnogi drugi. Šesto izdanje Exitovog Sea Star Festivala prizvat će sunce od 23. do 26. svibnja 2024. godine u umaškoj laguni Stella Maris i otvoriti ljeto s više od 80 odličnih izvođača na desetak festivalskih pozornica i zona.

Vimoksha - Nazovi Nekog Osim Dilera (OFFICIAL VIDEO) Izvor: Društvene mreže

Vimoksha će na Sea Starovom će Tesla Main Stageu zasjati u subotu, 25. svibnja. Iza pseudonima Vimoksha, koji u hinduizmu znači oslobođenje i emancipacija, krije se mlada socijalna antropologinja i strastvena glazbenica Emina Bajtarević. U 2023. godini Vimoksha je osvojila slušatelje, TikTok, radio stanice i brojne playliste svojim sjajnim i zaraznim singlom 'Nazovi nekog osim dilera' koji je eksplodirao i postao viralan na društvenim mrežama, a nakon toga osvojila je publiku i žiri svojim nastupom u hrvatskom showu Supertalent gdje je vještinom trbuhozborstva i besprijekornim pjevačkim talentom zaslužila i zlatni gumb, a u finalu osvojila visoko drugo mjesto. Osim vokala, multitalentirana Vimoksha na svom je singlu zaslužna i za klavijature, bubnjeve i bas, kao i tekst, glazbu te produkciju i aranžmane. Električnu je gitaru odsvirao Vedran Vujica, singl su izmiksali Vimoksha i Veikko Allan, a mastering je odradio Eldar Muhić. Uz hit singl, svoj je zvuk predstavila i pjesmama 'NIŠTA' i 'Odsjaji' koje su objavljene prošle godine. Sjajna nova zvijezda ovaj je tjedan objavila i svoj novi hipnotički singl 'Ubij Billa' o ljubavnom dvoboju koji prati i spot inspiriran kultnim Tarantinovim filmom. Singlom službeno najavljuje i svoj debitantski album 'Vilenjak' čija je objava planirana za lipanj 2024. godine pod okriljem izdavačke kuće Aquarius Records. Kako sama kaže, album će predstavljati fuziju emocija - od melankolije do žara, euforije i boli.

Vimoksha - Ubij Billa Izvor: Društvene mreže

Vimoksha će premijerno nastupiti na Sea Star Festivalu gdje će publici predstaviti svoj jedinstveni zvuk i glazbeni izričaj te najaviti svoj glazbeni prvijenac. U magičnoj će joj se umaškoj laguni Stella Maris pridružiti i više od 80 izvođača. U petak, 24. svibnja pozornicama će zavladati Deborah De Luca, ARTBAT, Hot Since 82, INIKO, Buč Kesidi, Keni Nije Mrtav, Grše, Kuku$, z++, tam & Jymenik, Rouzi, Zevin, Thicc Boi, Pablo Panda, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB, Inner Sense i Ivan Erjavac. U subotu, 25. svibnja svoje megahitove i bengere donose Ian Asher, John Newman (Hybrid DJ set), Ofenbach, Baby Lasagna, Angelina Mango, Senidah, Devito, Vanillaz, Thicc Boi, Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock, Lucius Light, Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan.

Šesto će izdanje Sea Star Festivala početi u četvrtak, 23. svibnja, a sunčanu će dobrodošlicu ispunjenu ljekovitom glazbom osigurati CACAO Я:EVOLUTION koji će predstaviti natural high zonu u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima. Za veličanstveni će se doživljaj Welcome Day partyja pobrinuti maestro svjesne glazbe i vizionar zvuka medicine – Mose, a za atmosferu otvorenja bit će zadužen i ekstatični DJ Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko koji će u lagunu donijeti organski techno i house inspiriran šamanskim i arapskim melodijama te afričkim ritmovima. Nedjelja, 26. svibnja, rezervirana je za Closing Party. Za soundtrack ceremonije zatvaranja bit će zaduženi naelektrizirani DJ-evi Electric Waves stagea za najupornije partijanere.

Ulaznice

Festivalske ulaznice dostupne su po predfinalnoj cijeni od 59 eura, dok je jednodnevne ulaznice moguće kupiti po cijeni od 34 eura. Do 17. svibnja traje i omiljena akcija 'Kupi 4, zgrabi 5!' u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobiva na poklon. Ulaznice su dostupne ovdje, na svim prodajnim mjestima ili online u sustavu Entrio.

Ovogodišnji Sea Star Festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, Grada Umaga, Turističke zajednice Grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.