SREĆI NEMA KRAJA

Mjesec slavlja: Još jedan veliki dan u životu Tina Jedvaja

29.11.2018 u 13:02

Bionic
Reading

Mladi nogometaš zasigurno će pamtiti 2018. kao jednu od izvrsnih godinu i na privatnom i na poslovnom planu. Najprije je postigao svoj prvi zgoditak za Bayer Leverkusen, a sredinom mjeseca je Tin Jedvaj briljirao na utakmici protiv Španjolske u Maksimiru, u sklopu Lige nacija kad je postigao dva pogotka. Slavio je i zbog promocije diplome svoje djevojke, a ovih dana i zbog svog 23. rođendana

Mladi nogometni reprezentativac Tin Jedvaj na svom Instagram profilu je pokazao fotografiju na kojoj pozira s čokoladnom rođendanskom tortom i upaljenim svijećicama. Pokraj fotografije zahvalio se na rođendanskim željama i čestitkama koje su mu uputili fanovi i njegovi suigrači. Slavlje je očito propustila njegova draga, Dina Dragija koja je objavila fotografiju iz Londona gdje studira na University College London (UCL).

Sa Dinom je već nekoliko godina. Ona ga prati u njegovoj nogometnoj karijeri pa su skupa prvo živjeli u Italiji kada je on igrao za Romu, a nakon toga su se preselili u Njemačku. Dugogodišnju nogometaševa djevojka nedavno je imala promociju diplome stručne prvostupnice međunarodnih odnosa i diplomacije.

View this post on Instagram

❤️🐟🇭🇷🐟❤️

A post shared by ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_) on

  • +4
Tin Jedvaj Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL