NOVE TEHNIKE

Misterij kose: David Beckham se svim silama trudi prikriti ćelavost

25.09.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Prije mjesec dana proslavljeni nogometaš David Beckham pokazao je da poput većine muškaraca nije ostao imun na prve znakove starenja te su mnogi primijetili da mu kosa opada. Poznat po otkačenim frizurama koje su tijekom godina postale njegov zaštitni znak, slavni Britanac sada sve rjeđu kosu pokušava prikriti svim mogućim tehnikama

Nekad sjajan nogometaš, danas uspješni biznismen i vođa nogometnog kluba u Miamiju, David Beckham i u 43. godini izgleda sjajno te je i dalje mamac za ženske poglede. Unatoč tome, izgleda da proslavljeni Britanac ipak ima nešto što mu u izgledu stvara probleme, a riječ je o opadanju kose, koja je svojevremeno postala njegov zaštitni znak.

Beckhama su zbog čestih promjena i guste plave kose često svrstavali na liste najpoželjnijih muških frizura što je njemu itekako imponiralo. Međutim, s godinama je kvaliteta njegove kose opala, možda i od silnih tretmana kojima se podvrgavao, a možda jednostavno zbog genetike i godina u koje je ušao.

  • +18
David Beckham uživa na bazenu Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Posljednjih su mjeseci strani mediji sve češće pisali da je David otišao na transplantaciju kose kako bi ona izgledala gušće, no znakove opadanja ipak se nisu mogli prikriti.Tako je nedavno tijekom boravka u Miamiju slučajno otkrio dosta rijetko tjeme, da bi se samo mjesec dana nakon toga u Kini pojavio s izrazito gustom kosom.

  • +4
David Beckham kosa Izvor: Profimedia, Društvene mreže / Autor: Profimedia, Instagram

I dok se svi pitaju kako je to moguće, sve upućuje u samo jednu stvar. Umirovljeni nogometaš ofarbao je svoje tjeme kako bi ono izgledalo gušće i podsjetilo ga na dane stare slave.

Promjena je itekako vidljiva usporede li se fotografije od samo nekoliko dana prije kada je s gotovo identičnom frizurom stigao na reviju svoje supruge Victorije u Londonu.