NIJE MU LAKO

Prvi znakovi starenja: David Beckham ovim je detaljem sve iznenadio

07.09.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Iako izgleda besprijekorno u kupaćem kostimu, nekadašnji kapetan engleske reprezentacije ipak ne može sakriti znakove starenja. Dok se sunčao u Miamiju David Beckham jednim je detaljem sve iznenadio

Nekad sjajan nogometaš, danas uspješni biznismen i vođa nogometnog kluba u Miamiju, David Beckham i u 43. godini izgleda sjajno te je i dalje mamac za ženske poglede.

Stasiti sportaš tijekom godina je osim sjajne igre na terenu ostao poznat i po čestim promjenama frizura. Često je između ostalog nosio poludugu kosu koju bi vezao u repiće ili dao izraditi pletenice po tjemenu, a nedavno je pokazao i muževan look zalizavši kosu prema otraga.

OSTAVLJA BEZ RIJEČI

Pogled na istetovirani, preplanuli torzo Davida Beckhama nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Pogledaj galeriju

Beckhama su zbog čestih promjena i guste plave kose svrstavali na liste najpoželjnijih muških frizura što je poznatom Britancu itekako imponiralo. Međutim, s godinama je kvaliteta njegove kose opala, možda i od silnih tretmana kojima se podvrgavao, a možda jednostavno zbog genetike i godina u koje je ušao.

Posljednjih su mjeseci strani mediji sve češće pisali da je David otišao na transplantaciju kose kako bi ona izgledala gušće, no znakove opadanja ipak se nisu mogli prikriti.

Na posljednjim fotografijama nastalima u Miamiju gdje je Beckham došao poslovno zbog predstavljanja nogometnog kluba Inter Miami čiji je suosnivač, do izražaja je došlo vidno rjeđe tjeme slavne zvijezde.

Dok se sunčao kraj bazena, Beckham je pokazao novu izrazito kratku frizuru koja je otkrila dugo skrivanu tajnu poznatog Engleza, a od koje strahuje većina muškaraca.