RJEŠAVANJE ZLOČINA

Misterij Aurore Teagarden: 5 razloga zašto će Aurora biti iduća na vašoj listi gledanja

02.12.2022 u 08:53

Bionic
Reading

Pickbox NOW ima hrpu genijalnih filmova Misteriji Aurore Teagarden

Misterij Aurore Teagarden: Kako prevariti prevaranta (Aurora Teagarden Mysteries: How to Con A Con) jedan je od onih filmova koji nas je oduševio! Na Pickbox NOW mogu se gledati devet filmova o inteligentnoj knjižničarki Aurori koja rješava zločine, a mi vam predstavljamo jedan u nizu ovog fantastičnog serijala - Kako prevariti prevaranta.

Ako još niste krenuli s gledanjem, donosimo vam 5 razloga zašto će Aurora biti iduća na vašoj listi gledanja!

5. Kako prevariti prevaranta

U ovom filmu, radnja se vrti oko misterioznog ubojstva bogatog Aidinog klijenta. Aurorino i Nickovo vjenčanje se bliži, samo je dva mjeseca do ovog velikog događaja. Oboje počinju intenzivno razmišljati o odnosu, no misteriozno ubojstvo Aidinog bogatog klijenta omete ih u planovima.

Prodaja kuće je obustavljena u posljednjem trenutku kada je Aida obaviještena o dva ključna problema. Prvi problem je pravo na kuću od strane bivšeg izvođača kojeg je žrtva odbila platiti. Drugi problem je nepodmireni zajam za kuću nepoznate misteriozne osobe, za što niti jedan od vlasnika kuće nisu znali. S izvođačem radova, poslovnim suradnicima kao i svim članovima obitelji koje policija smatra osumnjičenima, Aurora i njezin klub vjeruju da moraju saznati tko je ta osoba koja stoje iza tajanstvenog kredita kako bi otkrili ubojicu.

4. Inteligentna Aurora

Inteligentna, znatiželjna, avanturistički nastrojena, pametna i hrabra - to je Aurora Teagarden. Ono što je najzanimljivije u cijeloj priči je što Aurora nije detektivka. Naime, Aurora je zapravo samo knjižničarka zaposlena u javnoj knjižnici. No kako voli čitati krimiće, osnuje Klub čitatelja, a taj klub pretvori se u pravi detektivski klub! Aurora i njezini prijatelji iz kluba počinju rješavati prave zločine, i to bolje od policije.

3. Misteriji koji će vam zagolicati maštu

Svaki od filmova Aurore Teagarden donosi novi zanimljivi misterij, a knjiški klub koji vodi Aurora na inteligentne načine bavi se ovim slučajevima koji se događaju u malenom gradiću u državi Washington. Ovak grad, iako je mali, ima svoju mračnu stranu, ali na svu sreću - ovdje je Aurorin klub koji zbog ljubavi prema krimićima kreće u svoje vlastite istrage čudnovatih ubojstava.

2. Temelji se na popularnim romanima

Misteriji Aurore Teagarden temelje se na fantastičnim krimi romanima spisateljica Charlaine Harris. Popularna spisateljica napisala je seriju od jedanaest kriminalističkih romana od 1990. do 2017. godine, a od 2014. godine njezini su romani dobili svoje filmske adaptacije pod naslovom The Aurora Teagarden Mysteries, s Candace Cameron Bure u glavnoj ulozi.

Candace Cameron Bure

U glavnoj ulozi nalazi se fantastična američka glumica Candace Cameron Bure, koja nam je otprije poznata kao D.J. Tanner u popularnim serijama Puna kuća (Full House) i Punija kuća (Fuller House). Candace je odradila sjajan posao glumeći Auroru - sjajno glumi prijateljicu, kćer, knjižničarku, zaručnicu i beskrajno znatiželjni um. Ona je pametna, drska...i zna odrediti pravu količinu utjecaja na obitelj i prijatelje kako bi ih navela da joj pomognu tijekom njezinih avantura.

Bacite se u potragu s Aurorom Teagarden i uživajte u novim krimi filmovima samo na Pickbox NOW!