PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Mirta Šurjak u pripijenoj haljinici raspametila fanove: 'Kakve noge imaš'

19.03.2021 u 20:03

Bionic
Reading

Sportska novinarka i vatrena navijačica Hajduka, Mirta Šurjak, svoje pratitelje je razveselila novom fotografijom u seksi stajlingu - pripijenoj haljinici koja je u prvi plan naglasila sve njene tjelesne atribute

Sportska novinarka Mirta Šurjak objavila je na svom Instagram profilu zavodljivu fotografiju na kojoj pozirala dotjerana od glave do pete. Lijepa novinarka dotjerala se, kako je otkrila svojim pratiteljima, za snimanje HRT-ove emisije 'Kod nas doma', u kojoj je bila gošća.

Pripijena nježno ružičasta haljina u kombinaciji s remenom u struku i nude štiklama zgodnoj Dalmatinki pristaje kao salivena.

Mirta slovi za jednu od naših najatraktivnijih novinarki, s čime se zasigurno slažu i njeni fanovi koji ni ovog puta nisu ostali imuni na njene tjelesne atribute.

'Savršena si, kakve noge imaš', 'Super linija', 'Sve ti odlično stoji', pljuštali su komplimenti, a bilo je i onih koji su pohvalili Mirtino gostovanje u emisiji.

'Bila si super 'Kod nas doma'. Prirodna, onakva kakva si inače u komunikaciji. Guštala sam te gledati i slušati', poručila je Mirti jedna pratiteljica.

  • +9
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL