VIŠE OD SESTRE

Mirta Šurjak predstavila svoju zgodnu prijateljicu

31.01.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Osim što uživa u svom poslu Mirta Šurjak sretna je što se u svom privatnom dijelu života može svoje tajne i probleme podijeliti s pravim prijateljima. Sportska novinarka HRT-a i njezina najbolja prijateljica, zgodna 33-godišnja plavuša Nikol, druže se od malih nogu i obožavaju skupa provoditi vrijeme

'Što je zabavno u pustolovini kada je ne možeš podijeliti sa prijateljem?'. Tu vodilju u životu imaju i mnogi poznati koji uprkos prebukiranim rasporedima, uvijek nađu vremena za druženje sa svojom najboljom prijateljicom. Sportska novinarka HRT-a Mirta Šurjak na Instagramu je ponosno predstavila svoju najbolju prijateljicu.

Sorella?‍❤️‍??‍❤️‍??‍❤️‍??‍❤️‍?

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

'Njezino ime je Nikol Maričić i naše neraskidivo prijateljstvo traje od prvog razreda osnovne škole. Jako smo povezane i bliske, ona mi je poput obitelji, i više nego sestra. Nikol je balerina u ansamblu splitskog HNK. Obožavam je, ispričala je za tportal Mirta. Iako su Mirta i Nikol kaže posve različite karakterno, odlično se slažu i nikad se do sad nisu posvađale. 'Ona zna sve o meni, dijelimo sve tajne od malih nogu i nitko me ne poznaje bolje nego moja Nikol.

Čovjek kroz život prolazi razne faze i događaje, ali nas dvije se nikad nismo razdvojile, nije prošao dan da se nismo čule', kaže lijepa Splićanka Svoju najbolju prijateljicu je opisala kao neiskvarenu, poštenu i kvalitetnu osobu. 'Kad imaš takvog prijatelja čuvaš ga kao posebnu vrijednost. Nikol je moj dijamant', poručujue HRT-ovka.