SEKSI NAVIJAČICA I NOVINARKA

Mirta Šurjak pakira kofere i odlazi u Ameriku

08.02.2017 u 14:31

Bionic
Reading

Mirta Šurjak uskoro putuje u SAD gdje će biti posebna gošća na Biloj noći. Proslava 106. rođendana Hajduka održat će se 10. veljače u New Jerseyju, a novinarka HRT-a će se ondje družiti s družiti s legendarnim nogometašima Zlatkom Vujovićem i Ivicom Šurjakom te predsjednikom Hajduka Ivanom Kosom i skautom Sašom Bjelanovićem. Atraktivna novinarka već je počela s modnim pripremama za šetanje po američkom tlu

Novinarka HRT-a uvijek nađe način kako sve poglede usmjeriti prema sebi, a danas je to učinila fotografijom na kojoj pozira u nikad kraćoj šarenoj pletenoj haljinici i kaputiću iste duljine te trendi čizmama iznad koljena. Svojim je obožavateljima dala do znanja da su pripreme za odlazak preko Bare u punom jeku.

'Modne pripreme za NYC kod moje najdraže dizajnerice', napisala je pored fotografije odavši hashtagom da je riječ o Moniki Sablić, supruzi nekadašnjeg igrača Hajduka Gorana Sablića.

Modne pripreme za NYC????kod moje najdraže dizajnerice@monicasablic#umjetnicasvogzanata❤️❤️??

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

'Vanjski izgled odraz je unutarnjeg bića. Danas se držim one - manje je više. Nisam rob trendova, nosim ono što volim i u čemu se ugodno osjećam, uz pokoji modni novitet', izjavila je ranije za Slobodnu Dalmaciju. Mirta je osim kao sportska novinarka poznata i kao gorljiva navijačica Hajduka te aktualna predsjednica ženskog nogometnog kluba Marjan.

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on