UVIJEK PLIJENI PAŽNJU

Mirta Šurjak objavila fotografiju staru 10 godina: 'Poput mlade Lady Gage'

30.10.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Sportska novinarka HRT-a voli se našaliti na svoj račun. Svoje pratitelje na Instagramu Mirta Šurjak iznenadila je fotografijom nastalom prije deset godina s kojom se našalila da na njoj nalikuje na američku pop pjevačicu Stefani Joanne Angelinu Germanottu, poznatiju svima kao Lady Gagu

Mirta Šurjak uvijek plijeni pažnju odjevnim kombinacijama, a i prije deset godina voljela je isticati duge noge kao jedan od svojih najvećih aduta. Fanovima je u Instagram storyju pokazala fotografiju na kojoj pozira na svom omiljenom Hvaru gdje ima obiteljsku kuću. Zauzela je seksi pozu u sportskim kratkim hlačicama i majici koja otkriva goli trbuh, a našalila se da izgleda poput mlade Llady gage.

Godinu dana od nastanka fotografije na Hvaru, Mirtu je Bruno Kovačević pozvao da dođe raditi u sportsku redakciju, gdje je počela brusiti zanat i naučila se brzini rada i disciplini. Zahvalna je kolegama iz HRT-ove sportske redakcije koji su joj dali priliku da se okuša u sportskom novinarstvu i trajno je zarazili tom ljubavlju.

'Radim s jednakom strašću i ljubavlju kao na početku karijere. Najgore je kad čovjek upadne u kolotečinu, kad ga više ništa ne inspirira i ne gura naprijed', izjavila je atraktivna novinarka ranije za tportal.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić