emotivna poruka

Mirna Berend: Povratak pred publiku

08.05.2017 u 12:51

Bionic
Reading

Prošlo je šesnaest godina otkako se Mirna Berend silom prilika povukla iz javnog života. Nakon što je 2000. godine dobila otkaz na HTV-u, još neko vrijeme je pokušala ostati u novinarstvu, a onda se odlučila posvetiti - izradi nakita. Legendarna voditeljica uvijek se rado sjeća vremena provedenog u televizijskoj branši, ali i vođenja pred publikom koja ju je obožavala i pred koju će ovih dana ponovo stati

'Veselim Vam se, Olivere, kao i prvoga dana kad smo radili zajedno Obiteljski zabavnik. U srijedu smo ponovo zajedno u Lisinskom i ja sam beskrajno sretna što ste bili moj mentor i što ste sada netko koga mogu zvati svojim kolegom, što ćemo još jednom izaći pred publiku kao voditeljski par i možda im održati jednu malu lekciju o tom poslu. Hvala, Svemire. Zahvalna sam što sam svoj profesionalni put dijelila s ovakvim divnim ljudima i još zahvalnija što ga ne dijelim s ovima sada. Veselim vam se, draga publiko, nisam dugo stala pred vas... Nosim vam ljubav, kao i uvijek. Dobrodošli', napisala je Mirna Berend na svom Facebooku.

Mirna je tako najavila da će sa svojim nekadašnjim kolegom Oliverom Mlakarom u srijedu 10. svibnja voditi koncert '55 godina Crvenih koralja'.

Nekad jedna od najpopularnijih voditeljica je, osim vrsnim radom, pažnju plijenila svojim seksipilom, no danas je usmjerena na potpuno drugačije vrijednosti. Nakon što je 2000. godine dobila otkaz na HTV-u, na Novoj TV vodila je emisije 'Komentar tjedna', 'Intervju tjedna' te kviz ‘Ona i on’. Kako je to više nije ispunjavalo, sve više se posvećivala svom hobiju, izradi nakita, čime se i danas uspješno bavi.