POČELA ŠKOLA

Mirela i Darijo Srna s osmogodišnjom kćerkicom dočekali njen važan dan

22.08.2017 u 18:41

Bionic
Reading

Mirela Forić Srna sa suprugom, nogometašem Darijom Srnom, osmogodišnju kćer Kasiu ispratila je u školu u Kijevu, gdje curica polazi u drugi razred, a fotografiju njenog prvog dana iz školskog dvorišta ponosna majka podijelila je na svome Instragramu

Djevojčica ide u Pechersk School International (PSI), međunarodnu školu u ukrajinskom Kijevu, gdje obitelj živi otkako je Darijo Srna prešao u nogometni klub Šahtar Donjeck. Upravo ju je otac prošle godine tamo ispratio, a fotografiju Kasijinog prvog dana škole podijelio je na svome profilu.

Za obilježavanje prvog dana drugog razreda pobrinula se ovaj put Mirela koja je na Instagramu objavila fotografiju obitelji ispred škole. 'Kako je narasla' i 'Sretno velikoj curi' bili su samo neki od komentara njenih prijateljica.

First day of 2nd grade ✔️🎓

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Kćerkica Kasia u srpnju je napunila osam, a osim nje, bračni par Forić-Srna imaju i sina Karla, kojeg su dobili krajem lipnja 2015.

👨‍👩‍👧‍👦❤💙❤💙 #family

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Mirela Forić i Darijo Srna Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Mirela, magistrica ekonomije, poduzetnica i vlasnica hrvatske licence portala buro247.hr, za Darija se udala 2010., nakon pet godina veze.