PREMIJERA FILMA

Mirela Holy voli vampirske kreacije, Šalković ponovno u izlasku

13.12.2016 u 09:18

  • +24

Premijera filma 'Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ino Zeljak i Sarah Dombre

Bionic
Reading

U CineStaru Arena Zagreb u ponedjeljak navečer održana je premijera filma 'Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda' koju, među ostalima, nisu propustili Barbara Kolar, Iva Šulentić, Danko Družijanić, Bianca Matković, Hamed Bangoura i Mirela Holy, koja nam je ispričala svoje dojmove o filmu i kostimima

'Nije bilo loše, ovo je malo drukčiji nastavak 'Ratova zvijezda' jer je cjelokupna ekipa mrtva, svi nastradaju. Moram priznati da ne volim toliko 'Ratove zvijezda' koliko sam ljubitelj fantasy filmova. Volim filmove naučne fantastike i kad je u kinu nešto od te tematike, moj partner i ja to obavezno pogledamo', rekla nam je Mirela Holy.

Kad je riječ o kostimografiji, kaže da joj se svidjela.
'Kostimi su dobri, ali ne dominiraju toliko ovim nastavkom. Koncept je drugačiji pa osim Dartha Vadera, to su zapravo klasični kostimi iz prijašnjih nastavaka. Ali zato smo Siniša i ja oduševljeni kostimima iz filma 'Underworld' koji smo gledali proteklog vikenda. Tamo ima zbilja prekrasnih vampirskih kreacija', ističe. Sa svojim partnerom Sinišom često je u kinu, barem jednom tjedno.

Osnivačica ORaH-a koja je u ožujku napustila stranku iz osobnih i profesionalnih razloga, bavi se trenutno akademskim radom. Njezina knjiga 'Vražica nosi Pradu, bogovi konfekciju', zbirka političkih eseja pisana na zafrkantski način, bit će objavljena iduće godine, trenutno pregovara s izdavačima za dječju knjigu koju je također napisala, a bavi se i kostimografijom. Planira se, kako je izjavila, baviti politikom, no ne na dosadašnji način, kao članica stranke, nego političkom edukacijom i osvještavanjem građana.


Mirela Holy od SF filmova više voli fantasy žanr

Osim Mirele Holy, film su došli pogledati i Barbara Kolar, Iva Šulentić, Danko Družijanić, Bianca Matković, Mario Petreković, Enes Vejzović, Hrvoje Šalković, Tomo in der Mühlen, Hamed Bangoura, Jasna Nanut i mnogi drugi.


Hamed Bangoura s kćeri Zarom, novom manekenskom zvijezdom, zaštitnim licem
nove modne kampanje Ljupke Gojić Mikić


Muška posla: Enes Vejzović i sin Raul veliki su ljubitelji 'Ratova zvijezda'

'Rogue One' s kino prikazivanjem kreće 15. prosinca kao prvi od samostalnih filmova 'Ratova zvijezda', dok ga se pretpremijerno prije Amerike možete pogledati već ove srijede, 14. prosinca, u CineStar kinima, kada će svi posjetitelji za kino projekciju dobiti limited edition plakat iz filma. Sljedeći nastavak bit će film o mladom Hanu Solou krajem 2018. godine, dok između njih, u zimu 2017. dolazi 'Star Wars: Episode VIII' koju svi čekaju s velikim nestrpljenjem.