ROŠADA ZNANJA

'Milijunaš' ispada, vraća se '1 protiv 100'

28.01.2010 u 11:35

Bionic
Reading

Vrlo popularan i gledan kviz 'Tko želi biti milijunaš' u idućoj sezoni će zamijeniti kviz '1 protiv 100'

Kviz 'Tko želi biti milijunaš' proglašen je najpopularnijim TV kvizom na svijetu, a u Hrvatskoj već dugi niz sezona, od premijerne 2002. prikiva veliki broj gledatelja za televizore, no HTV ga je ipak sljedeće sezone odlučio zamijeniti kvizom '1 protiv 100' koji s prvim pojavljivanjem nije u potpunosti zaživio kod publike.

''Tko želi biti Milijunaš' uspješna je i vrlo gledana televizijska forma, ali ima i drugih potvrđenih uspješnih projekata. Programska odluka je da se u idućoj sezoni u tom terminu ide ponovno sa '1 protiv 100'', izjavio je za tportal glasnogovornik HTV-a Danko Družijanić

Budući da je Tarik Filipović voditelj obaju TV showova, on neće ostati bez gaže na HTV-u. Ujedno se spominje kao jedan od kandidata za nastup u showu 'Zvijezde pjevaju' te će gledatelji možda imati prilike provjeriti i još poneki njegov talent.

Hoće li se 'Milijunaš' u nekoj sljedećoj sezoni vratiti na male ekrane, još se ne zna. U svakom slučaju, svi koji žele naplatiti vlastito znanje (u prostoru i vremenu u kojemu znanju pada cijena nemilice), i dalje će imati prilike za to.