romantika frca na sve strane

Miletić i Krepela ne vole pričati o ljubavi, ali zato je pokazuju na društvenim mrežama i u javnosti

19.09.2023 u 13:46

Bionic
Reading

Saborski zastupnik i bivši vjeroučitelj Marin Miletić i glumica Kristina Krepela ne komentiraju svoj odnos u medijima, ali zato koriste svaku priliku za izljeve nježnosti

Dok će kao političar s medijima rado podijeliti svoja razmišljanja, Marin Miletić je prilično zatvoren kad je u pitanju njegov ljubavni život, baš kao i njegova partnerica glumica Kristina Krepela. On je u ponedjeljak proslavio svoj 44. rođendan, a u objavi na Instagramu raspisao se o svojim željama u privatnom i poslovnom životu.

'U ljubavi, neka moja Kristina sjaji sa mnom i neka joj sve bude na dobro', poželio je među ostalim, a njegova draga mu je preko društvenih mreža uzvratila romantičnom čestitkom.

'Još jedan krug oko Sunca ti kreće ljubavi moja! Neka ti na tom novom putovanju Svjetlo uvijek obasjava put, rastjerujući svu tamu koja se oko njega skuplja. Neka ispuni tvoje veliko i divno srce, da ono uvijek ostane tako hrabro, čisto i svijetlo! A Mudrost i Mir neka ispune svaku stanicu tvoga bića. I naravno, da uvijek slušaš mene! Jer ne zaboravi… ipak sam ja 14 dana starija. Sretan ti rođendan Gabrijelu moj zemaljski! Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom!', napisala je glumica.

Saborski zastupnik brzo je reagirao na rođendansku čestitku pa joj komentirao: 'Svemire moj predivni, ljubavi moja, hvala Ti na svemu'.

Inače, nerijetko ih se skupa može vidjeti na društvenim događanjima metropole. Tako su snimljeni na promociji nove knjige Mire Gavrana gdje je glumica čitala ulomke romana, a Marin ju je bodrio iz publike.

Podsjećamo, par je prvi put snimljen u javnosti u svibnju prošle godine, a mjesec dana kasnije stigla je i službena potvrda njihove ljubavi. Miletić ima dvije kćeri, Martu i Luciju, koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.

  • +2
Marin Miletić i Kristna Krepela Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic