OBOŽAVATELJI U IŠČEKIVANJU

Mile Kekin najavljuje solo album 'Kuća bez krova'

04.10.2018 u 15:02

Bionic
Reading

Za dva tjedna izlazi novi dugoočekivani solo album Mile Kekina. Pjesme koju su mu prethodile bile su autobiografski 'Reno 4' , nominiran za pjesmu godine na ovogodišnjem Porinu i 'putni' 'Atlas', koji je i nakon gotovo 5 mjeseci od izlaska jedan od najslušanijih singlova u Hrvatskoj

Za točno dva tjedna, u petak, 19. lsitopada na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, u prodaji će biti dostupan novi, solo album Mile Kekina, stoji u priopćenju.

Svi koji ga željno iščekuju, mogu od danas pa do 14. 10., naručiti potpisani CD putem web stranice https://www.menart.hr/shop/. Mile Kekin će potpisati sve prednaručene CD-e, a potpisani primjerak stiže na adrese kupaca prije službene prodaje, najavljuje se.

Album će prvotno izaći na CD-u, a dva tjedna kasnije, izaći će i na vinilu. Prednarudžbe su za sada moguće samo za CD, dok će iste biti moguće i za vinilno izdanje krajem 10. mjeseca. Album 'Kuća bez krova', priča je o Mile Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi. Autorski i dijelom autobiografski album rađen je pune dvije godine pod palicom jednog od najboljih producenata Denisa Mujadžića Denykena.