NAPETOST RASTE

Milan otrovnom strelicom pogodio Dražena

29.03.2011 u 20:48

Bionic
Reading

Milanov zadnji zadatak nakon izlaska iz kuće bio je da nekog pogodi 'otrovnom strelicom'. Milan je odabrao Dražena koji će zbog toga morati tjedan dana prati prljavo donje rublje 'bolesnicima' u tjednom zadatku

Milan je od Big Brothera dobio još jedan zadnji zadatak nakon što je izašao iz kuće, a to je da nekoga pogodi 'otrovnom strelicom'. Milan je odabrao Dražena koji će zbog toga tjedan dana morati prati donji veš stanarima koji su 'bolesnici' u ovotjednom zadatku.

Kako Draženu nije isprva bilo jasno da se radi samo o 'bolesnicima', tako je mislio da mora prati samo svoje donje rublje; rekao je kako jednostavno neće nositi gaće sljedećih tjedan dana. No Big Brother mu je u ispovjedaonici ubrzo objasnio kako stoje stvari.

Horvat je počeo poučavati Duška engleskom jeziku. Horvat je uistinu uložio mnogo truda, no Dušku jednostavno ne leži engleski, pa su odustali.

Iako se njegovateljice trude ugoditi bolesnicima jedan od 'djedova' - Lester – požalio se kako ga sestra Slavica ne pazi dovoljno. Lester smatra kako ostali 'djedovi' dobivaju puno više masaža i maženja, pa mu je Slavica obećala kako će se više potruditi oko njega. 'Starci' su inače izrazili svoje zadovoljstvo uslugom staračkog doma i pohvalili sve zaposlenike.

Nakon svađe Dragane i Soraje Duško koristi svaku priliku da podbode Soraju dok zajedno spremaju ručak. Istovremeno, kuhar Radašin pripremao je ručak za 'starce' dok su mu Slavica, Marijana i Tamara pomagale.

Iako je Duško 'bockao' Soraju, vidljivo je uživao u razgovoru s njom poslije ručka. Nirmal nije baš bio presretan što se Dragana nikako ne uspijeva dogovoriti s ostalima u vezi pranja suđa.

Čini se kako Dragana generalno uspijeva naljutiti ljude oko sebe jer se već uspjela posvađati s Sorajom, Duškom i Horvatom. Soraja se, s druge strane, zapitala tko je zapravo Duško jer je dok je stanovao u kući bio povučen i tih, a otkad je na otpadu čini joj se kako je vrlo glasan i u centru mnogih nesporazuma.