TEŠKO RAZDOBLJE

Mila Kunis otvoreno progovorila o rijetkoj bolesti svoga supruga i kako su se nosili s time

27.09.2022 u 23:44

Bionic
Reading

Mila Kunis, američka glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Lude sedamdesete' u kojoj se i proslavila, iskreno je otkrila kako su se ona i suprug, glumac Ashton Kutcher nosili s njegovom bolesti

U intervjuu za 'Entertainment Tonight', Kunis je ispričala da je iza njih teško razdoblje.

Njezin se suprug borio s rijetkim autoimunim poremećajem - vaskulitisom.

NIGDJE BEZ MASKI

Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom u shoppingu, mnogima za oko zapeo jedan detalj

Pogledaj galeriju

Kutcher je tijekom epizode 'Running Wild with Bear Grylls: The Challenge' koji se prikazuje na National Geographicu, otkrio kako je je vodio dvogodišnju borbu s rijetkim oblikom vaskulitisa zbog kojeg privremeno nije mogao vidjeti ni čuti.

Mila Kunis je za 'Entertainment Tonight' rekla da je slavni par morao zajedno proći kroz komplikacije.

'Mislim da nemate vremena sjesti i razgovarati, nekako samo to prolazite. Idete i nosite se s bilo kojim zdravstvenim problemom koji vam se nađe na putu, ali još uvijek imate djecu, još uvijek imate obitelj, morate živjeti vaš život... I mislim da smo tako sretni što imamo jedno drugo', rekla je Mila Kunis.

Kutcher je u emisiji rekao da mu je bolest 'nokautirala vid, sluh, kao i svu moju ravnotežu. Trebalo mi je otprilike godinu dana da sve to ponovno izgradim. Ne cijenite to stvarno dok ne nestane, dok ne kažete: 'Ne znam hoću li ikada više moći vidjeti. Ne znam hoću li ponovno moći čuti, ne znam hoću li ponovno moći hodati', rekao je Kutcher.

Inače, kako su objasnili stručnjaci klinike Mayo, vaskulitis uključuje upalu krvnih žila, što pak uzrokuje zadebljanje stijenki žila i ograničavanje protoka krvi, zbog čega osoba može pretrpjeti oštećenje organa i tkiva, ukoliko se to dogodi.

'Sretan sam što sam živ', zaključio je.

Kunis i Kutcher upoznali su se dok su zajedno snimali 'Lude sedamdesete' 1998., ali nisu se upustili u vezu sve do 2012. Imaju dvoje djece, kćer Wyatt i sina Dimitrija.