neumorni roker

Mick Jagger se rasplesao, a njegovom najmlađem sinu to baš nije najbolje sjelo

29.03.2024 u 16:02

Bionic
Reading

Kroz život legende Rolling Stonesa prošlo je, kako sam tvrdi, više od 4000 žena, ima osmero djece, petero unučadi i troje praunučadi, a i s 80 godina tulumari kao mladić.

Neumorni frontmena Rolling Stonesa na Instagramu je podijelio novi video u kojem se vidi kako pleše uz glazbu koju iza njega izvodi bend uživo.

Mick Jagger na snimci pravi grimase, neartikulirano pleše, saginje se prema podu i skače natrag te se hvata za međunožje. 'Kreće se kako tko!' opisao napisala isječak, aludirajući na hit pjesmu Maroon 5 iz 2010., 'Moves Like Jagger'. I dok je Mattu Sorumu bubnjaru Guns N' Roses i Velvet Revolvera njegov performans bio 'presmiješan', najmlađem Mickovom djetetu tatino glupiranje nije najbolje sjelo. 'Tata, tko te nagovorio na to', komentirao je.

Slavni glazbenik je u listopadu za The Guardian progovorio o djeci i iskustvu s očinstvom te rekao kako ga je ono promijenilo tijekom godina. 'Malo izađete iz prakse, to nije kao vožnja bicikla', rekao je roker. 'Djeca imaju vlastite osobnosti i možete ih oblikovati do određene mjere, ali vidite što im se sviđa, a što ne i potičete ih da rade ono čemu gravitiraju. Zabavno je imati djecu, u bilo kojoj dobi. Ali ako radite i odsutni ste, ne možete toliko uživati u tome', istaknuo je.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Podsjetimo, godine 1970. s glumicom Marshom Hunt dobio je svoje prvo dijete, Karis. Sljedeće godine njegova bivša supruga Bianca Jagger rodila je kćer Jade. Kćeri Elizabeth i Georgiju May te sinove Jamesa i Gabriela dijeli s glumicom Jerry Hall. Godine 1999. on i manekenka Luciana Gimenez Morad dobili su Lucasa. Uz to je peterostruki djed te trostruki pradjed. Trenutno je u vezi s 43 godine mlađom Melanie Hamrick s kojom je 2016. dobio sina Deverauxa.