NE MOŽE SE ODLUČITI

Mick Jagger ostavio 22-godišnju producenticu i vratio se osam godina starijoj balerini

18.12.2017 u 15:40

Bionic
Reading

Nije prošlo ni dva mjeseca, otkako su se svjetski mediji raspisali o novoj djevojci frontmena Rolling Stonesa, Micka Jaggera. Za oko mu je ovoga puta zapela 22-godišnja filmska producentica Noor Alfallah, no, čini se da ljubav nije dugo trajala. Mick Jagger odlučio se vratiti 44 godine mlađoj balerini Melanie Hamrick, koja mu je rodila i osmo dijete

Kada je krajem listopada objavljeno kako Mick Jagger, nakon 44 godine mlađe balerine Melanie Hamrick, s kojom je dobio i osmo dijete, sina Deverauxa, ljubi još mlađu, svi su bili šokirani. 74-godišnjem frontmenu Rolling Stonesa za oko je zapela 52 godine mlađa filmska producentica.

Mick Jagger i Melanie Hamrick Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o 22-godišnjoj Noor Alfallah, s kojom je, kako na kraju izgleda, proveo nekoliko romantičnih noći u Parizu, gdje je rock legenda sa svojim bendom imala nastup u sklopu posljednje turneje No Filter.

Ipak, ta romansa nije bila dugog vijeka, a Mick Jagger ponovno je na vrata pokucao bivšoj partnerici - balerini Melanie Hamrick. Navodno je Jagger otkrio bliskim prijateljima kako se želi posvetiti odgoju svog jednogodišnjeg sina Deverauxa, kojeg je dobio s 31-godišnjom Melanie.

  • +5
Mick Jagger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia