LJEPOTICA IZ NOVE GRADIŠKE

Mia Pojatina nova je hrvatska misica, a sada znamo i zašto

23.04.2018 u 10:42

Bionic
Reading

Otkako je u subotu 21. travnja ponijela titulu Miss Universe Hrvatska te će našu zemlju krajem godine predstavljati i na svjetskom izboru, sve je veći interes za lijepu Miju Pojatinu. Njezin profil na Instagramu, na kojem je fotografijama pokazala zbog čega je osvojila titulu, iz sata u sat broji sve više pratitelja

Kada je u subotu 21. travnja novom Miss Universe Hrvatske proglašena 21-godišnja Mia Pojatina iz Nove Gradiške, mnogi su se složili kako je žiri, nakon dugo vremena, napokon odabrao pravu predstavnicu za svjetski izbor. Lijepa Mia bila je favorit mnogih, a postala je i Miss fotogeničnosti.

  • +14
Mia Pojatina Izvor: Media Produkcija / Autor: Samo Mervar

Mia je diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, svira klavir, trenira odbojku, a u slobodno vrijeme bavi se boksom i pjeva. Osim toga, ovo joj nije bio prvi izbor ljepote jer je 2016. godine proglašena najljepšom hostesom ATP-a Umag.

Na Instagramu, na kojem ima više od tri tisuće pratitelja, Mia rado objavljuje fotografije, kako s modnih događanja, tako i iz privatnog života, osobito iz noćnih provoda i s ljetovanja.

  • +14
Izbor za Miss Universe 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PR / direkcija MUH