VELIKI DOČEK

Bivša supruga Donalda Trumpa stigla u poslovni posjet Zagrebu

20.04.2018 u 18:34

Bionic
Reading

Bivša supruga američkog predsjednika, Ivana Trump, stigla je u Zagreb gdje planira provesti dva dana. Razlog njezine posjete je poslovne prirode

U zagrebačkom hotelu Esplanade u koji je stigla u popodnevnim satima, Ivana Trump predstavit će svoju knjigu 'Odgoj Trumpovih' u kojoj se kroz priče o svom životu i braku s Donaldom Trumpom, dotiče toga što znači biti revna majka u svojim univerzalnim i poučnim uspomenama namijenjenim predanim roditeljima.

  • +12
Ivana Trump stigla u Zagreb Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

U oprijeci prema uvriježenom vjerovanju, samoproglašena 'majka-lavica' nije oduvijek imala sve. Imala je marljive roditelje koji su je voljeli, ali je odrasla u komunističkoj Čehoslovačkoj, tako da Ivana zna što znači probijati se do vrha. I premda je danas uspješna poslovna žena zahvaljujući vlastitome trudu, njezin su istinski ponos i sreća njezino troje izvanredne djece - Donald Junior (40), Ivanka (36) i Eric Trump (34).

  • +15
Ivanka Trump Izvor: Reuters / Autor: ISSEI KATO

Istovremeno dok njezin bivši suprug zauzima svoj položaj 45. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, njegova su djeca izložena svjetlima reflektora , međutim Ivana je njihovoj djeci usadila najvažnije životne pouke: odanost, pravednost, čestitost i zanos. Ivana u novoj knjizi duhovito i iskreno iznosi dosad neispričane osobne priče o odgoju troje djece u New Yorku pred očima čitava svijeta.

Ivana Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čak je i Hillary Clinton na predsjedničkoj debati u listopadu 2016. godine izjavila: 'Poštujem njegovu djecu. Njegova su djeca nevjerojatno sposobna i privržena. Smatram da to kazuje mnogo o Donaldu'.

Ivana Trump, američka je poslovna žena češkog podrijetla, radila je kao potpredsjednica za unutrašnje uređenje u Trump Organization, a pod njezinim vodstvom Hotel Plaza prepoznat je kao 'Najbolji luksuzni hotel u Sjedinjenim Državama'.

Prema riječima vlasnika hrvatske licencije izbora Miss Universe, Vladimira Kraljevića, Ivana će u subotu biti u žiriju novog izbora za Miss Universe. Svečanost će biti u Zagrebu, a vlasnik izbora ljepote 'Miss Universe' 66 godina bio je Ivanin bivši suprug Donald s kojim je bila u braku 15 godina. Nakon objave predsjedničke kandidature, Donald je izbor prodao američkoj agenciji 'WME-IMG'.

  • +6
Ivana Trump uveličala Beach Polo turnir u Rovinju Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić/PIXSELL