mlada zvijezda

Mia Negovetić: 'Čudno mi je samu sebe nazvati nečijim uzorom. Samo se nadam da moj rad može nekoga inspirirati i motivirati'

15.08.2021 u 23:11

Bionic
Reading

Još od pobjede u RTL-ovu showu 'Zvjezdice' simpatična Riječanka je zacementirala poziciju hrvatske glazbene miljenice. U međuvremenu je stasala u mladu ženu koja je nanizala brojne uspjehe i priskrbila si 'dodatne kredite' kod publike i kritičara

U zadnje vrijeme pisalo se o njezinom ljubavnom životu, budući da se doznalo da Mia Negovetić ima dečka, snimatelja snimatelj Matea Jurčića. 24-godišnji kreativac zaslužan je za video spot 'Zavičaju tebi', svojevrsnu himnu Primorsko-goranske županije koju je u rujnu prošle godine otpjevala upravo Mia.

'Pojavili smo se zajedno na ovogodišnjem Porinu i netko od novinara je to zapazio, što sam mogla i očekivati. To i nije toliko strašno zadiranje u privatnost, jer uvijek možeš reći "ne" kada te netko nešto pita. Distanciram se od toga tako da jednostavno ne otkrivam ništa za što smatram da je privatno jer nitko nije obavezan dijeliti svoju privatnost s ostalima i mislim da je to zapravo jako nezdravo za nečiju vezu. Kakva je ljepota u toj privatnosti koju moraš podijeliti s ostalima da bi tebi bila lijepa? To je moje općenito mišljenje, ne samo kod javnih osoba već kod svakoga tko svoju vezu izlaže komentarima i lajkovima', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

Premda je Riječanka uzor svojoj i mlađim generacijama samu sebe takvom ne percipira. 'Čudno mi je samu sebe nazvati nečijim uzorom. Samo se nadam da moj rad može nekoga inspirirati i motivirati na neki način da pronađu svoje kvalitete u dubini sebe', ističe Mia. Prijateljuje s nekoliko osoba s kojima se družila u osnovnoj školi.

'Moram reći da su osnovnoškolska prijateljstva jedna od najboljih stvari, još uvijek se družim sa tri najbolje prijateljice iz osnovne škole i one su mi ogromna podrška kroz sve to. Uvijek se smijemo tome kako reagiraju kada mi netko priđe za fotku ili potpis, budu jako ponosne i sretne, a mene to jako ispunjuje. Sigurna sam da bez njih ne bih mogla tako lako prebroditi neke teške situacije u životu i jako mi je drago što su uvijek uz mene, kao i ja uz njih', kaže.