NOVI HIT TALENTIRANE GLAZBENICE

Mia Dimšić predstavlja singl zarazne melodije

17.04.2018 u 13:37

Bionic
Reading

Kantautorica i vlasnica Porinom višestruko nagrađivanog albuma 'Život nije siv' predstavlja novi video spot za pjesmu 'Do posljednjeg retka', sedmi singl njezinog hvaljenog albuma. S njim će Mia Dimšić nastupiti na predstojećem, jubilarnom 10. CMC festivalu Vodice 2018.

Sniman u Splitu, video spot u režiji Borisa Sekulića na najljepši mogući način zaokružiti priču oko albuma 'Život nije siv' koji je oduševio kritiku i publiku i Miji donio 6 nagrada Porin.

Talentirana kantautorica, koju nazivaju hrvatskoj Joan Baez, posljednje dvije godine živi svoj san. Njezini singlovi osvojili su radijske etere, 'Život nije siv' pjevuši se diljem Hrvatske, a rasprodana velika dvorana Vatroslava Lisinskog potvrdila su njezin status najpopularnije mlade glazbenice.

Izvor: Društvene mreže

Na prošlogodišnjem CMC festivalu nastupila je s pjesmom 'Bezimeni' koja broji više od dva milijuna pregleda na YouTubeu i jedna je od najvrćenijih pjesama u radijskom eteru, a sada se Mia u Vodice vraća s vedrom pjesmom. 'Do posljednjeg retka' govori o ljubavi koja je prošla, ali s osmijehom na licu.

Glazbu za zadnji singl s albuma 'Život nije siv' potpisuje Vjekoslav Dimter, tekst Damir Bačić.

  • +9
Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL