o svemu pomalo

Mia Dimšić o vjenčanju svoje prijateljice Hane Huljić: 'Podržavat ćemo jedna drugu, a vjenčanje je sada samo za najužu obitelj'

18.02.2022 u 10:43

Bionic
Reading

Miljenica publike, osječka kantautorica sprema se za svoj nastup na Dori ovog vikenda. Pričala je o kako se priprema za taj glazbeni spektakl, svojim suradnjama, kako se nosi s pandemijom, a i o 'svadbi godine', onoj svoje prijateljice Hane Huljić s Petrom Grašom

'Jako sam ponosna na one prve pjesme - 'Život nije siv', 'Bezimeni', 'Sunce, oblak, vjetar' koje su možda na početku bile riskantne i atipičnog zvuka, ali to se na kraju pokazalo kao dobra formula i drago mi je da smo na početku, kada ništa nismo znali, moj tim i ja imali tu hrabrost', priznala je Mia Dimšić za RTL.hr.

U pandemiji nije mirovala, posvetila se isključivo pisanju. 'Koliko god da smo radili, psihički se bilo najteže pomiriti s onim da ne možeš. Meni je kreativnost pomogla, puno pisanja, puno dobrih pjesama je nastalo. U svakom zlu neko dobro', ispričala je kantautorica koja će možda ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu budući da slovi za jedan od najvećih favorita.

  • +3
Mia Dimšić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Rekla je i ponešto o pripremama za nastup na Dori. 'Posljednje pripreme oko stajlinga i nastupa su u punom jeku. Ima jako puno detalja i želim da sve bude tip-top. Jako sam uzbuđena i baš jedva čekam. Ako me netko izdvaja kao favorita meni je to vjetar u leđa. Znam da to diže očekivanja, ali to je i zdravo. Trebamo imati visoka očekivanja, trebamo dati sve od sebe i ništa ne uzimati zdravo za gotovo', priznala je pjevačica.

Budući da Dora 'pada' na isti datum kada se njezina bliska prijateljica Hana Huljić udaje za Petra Grašu, evo kako će Mia podržavati skladateljicu. 'Vjenčanje je sada za najuži krug ljudi. Potrefilo se to tako, a ja ću svakako biti uz Hanu barem virtualno i preko poruka, a znam da će i ona uz mene i uvijek ćemo se podržavati', ponosna je Mia.