Koncerti u Zagrebu, Varaždinu i Opatiji

Mia Dimšić napokon pred publikom

02.06.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Naša najpopularnija kantautorica je u vrlo kratkom roku svojim pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Za njezine nastupe uvijek se traži ulaznica više, a nakon njih redovito se stvaraju dugi redovi za fotografiranje. Ona glazbu živi, a svirati se mora - Mia napokon stiže pred publiku

Na pozornici Lisinski Atriuma Mia će pred zagrebačkom publikom 5. lipnja s početkom u 20:30 sati (kupi ulaznicu) promovirati aktualni studijski album "Sretan put", ali i svoju prvu knjigu 'Cesta do sna'. S obzirom da se ovaj koncert održava na otvorenom, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, nošenje maski nije obavezno, stoji u priopćenju.

'Sva blaga ovog svijeta' pjesma je koja je obilježila 2019. godinu, a upravo će Mia i Marko Tolja dijeliti pozornicu na koncertima u Varaždinu i Opatiji, 18. i 19. lipnja. Varaždinsku publiku povest će na svoje glazbeno putovanje s pozornice Vile Bedeković od 20:30 sati, a opatijsku s Ljetne pozornice od 21 sat.

Programi su sufinancirani putem natječaja 'Jer svirati se mora' provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatske glazbene unije.