BEZ MANIRA

Messi zbog ponašanja na vlastitoj svadbi postao predmet sprdnje

04.07.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Vikend koji je iza nas obilježila je i svadba jednog od najboljih nogometaša današnjice, Lionela Messija, i njegove dugogodišnje djevojke Antonelle Roccuzzo. Ni tjedan dana nakon toga u javnost su procurile snimke s tog glamuroznog događaja na kojem se on ponašao neprimjereno situaciji

Društvene mreže posljednjih dana preplavile su snimke ponašanja Lea Messija na njegovu vjenčanju, na kojem se nije baš najbolje snašao. 

Predmet ruganja postao je nakon što je svijet vidio kako je poljubio svoju novopečenu suprugu. Svi su se brzo složili da je to najčudniji poljubac koji su ikada vidjeli. Osim što je trajao izuzetno kratko, Messi je suprugu zgrabio i cijeli je taj inače romantičan čin djelovao izuzetno ukočeno i nespretno.

  • +14
Vjenčanje Lionela Messija i Antonelle Roccuzzo Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Marcos Brindicci

Inače, supružnici se poznaju još od malih nogu te su se kao petogodišnjaci zajedno igrali. Njihova ljubavna veza započela je 2008. godine i od tada su nerazdvojni. Antonella se dvije godine nakon toga preselila iz njihova rodnog Rosarija u Barcelonu, a sada su okrunili devetogodišnju vezu tijekom koje su dobili i dvojicu sinova, Thianga, koji će u studenom navršiti pet godina, i Matea, koji će u rujnu napuniti dvije godine.

Upravo zbog tog podatka izuzetno je čudno to da mu se u tom posebnom danu dogodilo toliko 'pogrešaka'. Osim vrlo čudnog poljupca, Messi je zakazao na plesnom podiju.

Autor: Youtube

Iako je izuzetno snalažljiv na nogometnom terenu i s loptom, izgleda da mu plesne vještine nisu na nivou. No to nije nešto što se ne može naučiti i izvježbati, pa se većina slaže da si je ipak mogao dati malo više truda.

Ono što će mnoge najviše iznenaditi njegovo je nimalo pristojno ponašanje prema supruzi. Naime prilikom poziranja za novinare na crvenom tepihu izgleda da mu je jako zasmetao šlep vjenčanice pa ju je gurnuo nogom. 

Ovaj nimalo džentlmenski čin mnogi su odmah osudili, a iako se Antonella nastavila smješkati, vjerujemo kako joj nije bilo drago što se Leo tako ponio. 

Ubrzo poslije na snimci se vidi kako su u pomoć priskočile njezine prijateljice te su joj namjestile skupocjenu vjenčanicu.