PRINCEZA BEATRICE

Menadžer Eda Sheerana javno nazvao britansku princezu - idiotom

08.10.2020 u 20:53

Bionic
Reading

U intervjuu kojeg je dao, menadžer Eda Sheerana nije bio niti najmanje fin i kulturan na račun starije kćeri princa Andrewa i Sarah Ferguson, princeze Beatrice. Događaj se zbio prije četiri godine, a iako su mu svi preporučali da ne izlazi s tim u javnost, ignorirao je. Kako će na sve to reagirati iz kraljevske obitelji tek će se vidjeti

'Bio sam zaštitnički nastrojen oko svega i tada nismo to javno komentirali', rekao je Stuart Camp, koji za Sheeranovu karijeru brine od 2011. godine, gostujući u podcastu Straight Up.

'Određeni ljudi su mi rekli da bih trebao lagati i reći da nije to ona napravila, već netko drugi, no ja sam im jasno rekao da nećemo nikome ništa reći. Neću lagati samo zato što je netko idiot i maše mačem uokolo kada se napije. Jednostavno nije sigurno', nastavio je Camp o događaju koje se dogodilo 2016. godine na zabavi u kraljevskoj loži u Berkshireu, gdje žive princ Andrew i Sarah Ferguson, rastavljeni roditelji princeze Beatrice.

Prema izjavama očevidaca, princeza Beatrice glumila je kako će odlikovati pjevača Jamesa Blunta mačem, ne shvaćajući kako odmah pored nje stoji i Ed Sheeran. Nakon što je zamahnula mačem, oštrica je ozljedila pjevačev obraz, samo nekoliko centimetara ispod desnog oka.