PALA TUŽBA

Memoari Mariah Carey njenoj su sestri prouzročili duševnu bol tešku gotovo osam milijuna kuna

03.02.2021 u 22:01

Bionic
Reading

'The Meaning of Mariah Carey', memoari pop dive Mariah Carey objavljeni u rujnu, njezinoj su sestri Alison uzrokovali duševne boli, zbog kojih od sestre putem suda potražuje gotovo 8 milijuna kuna odštete

Alison Carey je tužbu podnijela u ponedjeljak Vrhovnom sudu New Yorka, tražeći 1,25 milijuna dolara zbog duševnih boli koje su joj prouzročili memoari pop zvijezde, osobito poglavlje naslovljeno s 'Dandelion Tea' (Čaj od maslačka).

U tužbi se navodi da je knjiga Mariah Carey iznijela niz optužbi na račun Alison Carey bez ikakvih značajnih dokaza, uključujući navode da je Alison zlostavljala Mariah bacajući na nju kipuću vodu, dajući joj Valium te da ju je pokušala podvoditi.

  • +4
Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Pedesetogodišnja pjevačica odrasla je u obitelji oca crnca i majke bjelkinje, s bratom Morganom i sestrom Alison.

Za Morgana Mariah u knjizi tvrdi da je pokazivao destrukciju i u djetinjstvu, i u zrelijoj dobi, navodeći kako kad je njen brat bio u blizini, nije bilo neobično da se u zidovima probijaju rupe ili da po kući lete predmeti.

U tužbi Alison tvrdi i da je Mariah, iako je znala da joj je sestra povrijeđena i slomljena tim traumatičnim događajima iz prošlosti, iskoristila svoj status kako bi sestru bez novca napala radi promocije svojih memoara.

Mariah u knjizi tvrdi da ju je obitelj nastavila mučiti i kao odraslu osobu.

'Ni Mariah Carey nije imala velike šanse protiv bezimene bjelkinje u nevolji', komentirala je Mariah u knjizi slučaj kad joj je majka tijekom svađe, kad je već bila slavna pjevačica, pozvala policiju.